SKAPA DIN UNIKA RING TILLSAMMANS MED OSS

Kanske har du redan en tydlig bild av hur din drömring ser ut, kanske har du sett bilder på ringar du tycker om och vill kombinera eller efterlikna. Oavsett utgångsläge kan vi guida dig genom varje steg av processen så att resultatet blir en ring som uppfyller just dina förväntningar.

Att beställa en ring med egen design hos oss behöver inte vara dyrare än att köpa en ring i butik, dessutom lämnar vi alltid ett prisförslag på ringen innan vi påbörjar arbetet så att du kan känna dig trygg med slutsumman. Om du efter påbörjat ritningsarbete väljer att inte gå vidare med tillverkning av ringen betalar du enbart startavgiften på 1000 kr, som är inkluderad i offerten.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG RING

DIN IDÉ

Skicka in dina bilder och/eller skisser tillsammans med dina tankar och önskemål eller ring och beskriv din idé för oss.

OFFERT

Vi lämnar ett kostnadsfritt prisförslag för tillverkning av din ring inom 48 timmar. Därefter bestämmer du om du vill gå vidare.

MODELL

Vi ritar upp din design, du får se bilder på ringen och lämna synpunkter och ändringsförslag tills du är nöjd med resultatet.

TILLVERKNING

Din ring tillverkas och färdigställs av våra skickliga guldsmeder och därefter skickas den, exklusivt förpackad till dig.